Herhaling Reanimatie AED

Herhaling Reanimatie AED

Op 11 april 2018 heb ik de herhaling Reanimatie AED bij Reanimatie Drechtsteden gevolgd.   www.reanimatiedrechtsteden.nl

Dit keer was er niet zo heel veel veranderd betreffende de reanimatie. Je hoeft tegenwoordig niet meer zoveel te onthouden als je iemand vraagt 112 voor je te bellen. Dat scheelt want het geeft stress als je niet meer weet wat je allemaal moet doorgeven. ” Wil je voor mij 112 bellen en zoek een AED” is tegenwoordig voldoende. Als je binnen 6 minuten een AED kan aansluiten is de overlevingskans al 70 %!

De dichtstbijzijnde AED hier hangt bij de gymzaal aan de Eulerlaan. Met een code kun je de doos openen. Als je je opgeeft bij de Hartstichting krijg je de code van het dichtstbijzijnde apparaat bij jou in de buurt. Je krijgt dan ook bericht om te helpen als er iemand dichtbij in nood is, hetzij om te reanimeren of om een AED te halen.

App Hartstichting

Om vaker te herhalen wat er moet gebeuren heb ik de Reanimatie App van de Hartstichting op mijn mobiel gezet.  Dan hoef ik op het cruciale moment niet meer  na te denken over de te nemen stappen.

Sluit Menu

MONIQCARE Massagepraktijk

☎️ 06 36 45 71 16
✉️ info@moniqcare.nl

Openingstijden

 Maandag t/m vrijdag

 09:00 – 18:00

 Zaterdag en zondag

 Gesloten

IBAN: NL73INGB0007659281
KVK: 57213402