Sponsoring Meisjesvoetbalteam

Sponsoring Meisjesvoetbalteam

Op woensdag 16 mei 2018 hebben de meiden van de Rehobothschool uit Hardinxveld-Giessendam de regionale kampioenschappen gespeeld in Dordrecht. Ze wisten knap de finale te bereiken. Na een spannende penaltyreeks zijn ze op de 2e plaats geëindigd.

De meiden van de Rehobothschool willen alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage om deze dag compleet te maken voor de meiden!
Sponsoren: Hart for her Hardinxveld-Giessendam, Van Hoften Installatietechniek B.V., Albert Heijn Hardinxveld, Massagepraktijk MONIQCARE, Alblasserwaard Makelaars uit Hardinxveld, Z-H Promotions, Bouwmensen Zuid-Holland, Fitkidz Papendrecht, Cafétaria Wielwijk, Thuisin Bakker Kleur & Sfeer en Stiksels Borduurservice.

Sluit Menu

MONIQCARE Massagepraktijk

☎️ 06 36 45 71 16
✉️ info@moniqcare.nl

Openingstijden

 Maandag t/m vrijdag

 09:00 – 18:00

 Zaterdag en zondag

 Gesloten

IBAN: NL73INGB0007659281
KVK: 57213402