Buitenmens Coaching

Hoi! Ik ben Josien van Heusden, natuurcoach bij Buitenmens Coaching.

Buitenmens biedt natuurcoaching voor vrouwen die overbelast zijn of een lastige periode in hun leven hebben.

Natuurcoaching is een hele ontspannen manier van coaching, waarbij ik aandacht geef aan jou als geheel: lichaam, ziel én geest. En dit alles doen we natuurlijk lekker buiten; midden in de Dordtse Biesbosch!

Om te onderstrepen hoe belangrijk ik het vindt dat vrouwen meer aandacht aan bewustwording en ontspanning van hun lichaam geven, ontvang je bij het boeken van een coachtraject (6 gesprekken) een ontspanningsmassage bij Moniqcare Massagepraktijk cadeau!

Zelf kom ik al een aantal jaren bij Moniqcare en dit bevalt heel goed. Haar massages helpen me even echt te ontspannen en me bewust te worden van hoe het eigenlijk met mijn lichaam gaat.

Dus: ben je op zoek naar een coach én houd je van natuur? Welkom!

Voor meer info ga naar: www.buitenmens.nu

Sluit Menu

MONIQCARE Massagepraktijk

☎️ 06 36 45 71 16
✉️ info@moniqcare.nl

Openingstijden

 Maandag t/m vrijdag

 09:00 – 18:00

 Zaterdag en zondag

 Gesloten

IBAN: NL73INGB0007659281
KVK: 57213402